PRÀCTICA DEL COMENTARI

Hola a tots! En la nova secció d' avui el què faré serà un comentari denotatiu de tres imatges.



En aquesta primera imatge el primer que veiem són a moltes persones pujades a sobre d' uns petits pilars on estan creuant un riu. La situació en la que es donen aquests fets és d' un dia molt tempestós, amb molta pluja per això veiem a les persones amb un paraiguas cadascuna. Al fons de la imatge hi trobem unes cases repartides i unes muntanyes encara més al fons.
Aquesta imatge és un fotomuntatge ja que es mesclen elements naturals com ara el riu, els pilars, les cases, les muntanyes... i també elements digitals com ara les persones. El meu recorregut de la imatge ha sigut desde més a prop fins a més lluny. Es classificaria per una imatge complexa e icònica com també polisèmica i estereotipada.
El format de la imatge està en horitzontal i és un pla general ja que ens mostren tots els elements que composen la imatge. La seva angulació és de un pla horitzontal frontal. 




En la següent imatge el què veiem són a un grup de joves africans jugant a fútbol en una zona on hi ha molta sorra i això ho podem veure gracies als moviments que s'han captat en la fotografia. Com a altres detalls veiem al final de la imatge una porteria i més enllà unes muntanyes.
És una foto al natural ja que la foto està tal i com la van fotografiar, sense afegir digitalment cap tipus d' element. Com a l' anterior foto el meu recorregut d' imatge ha sigut desde el principi fins al final. Es classificaria per una imatge complexa e icònica com també polisèmica i original.
El format de la imatge està en horitzontal igual que el pla d' angulació i a més a més és frontal i general.



Per últim en aquesta imatge podem observar una platja on  una sèrie de dos columnes de pedres es van endinsant al mar. 
Aquesta imatge és una fotografia al natural. El recorregut de la imatge és que les pedres dirigeixen la mirada fins l' infinit.
Es classificaria per una fotografia complexa e icònica tant com polisèmica i original.
El format de la imatge és horitzontal igual que el seu pla d' angulació i a més a més es frontal.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPRESSIVITAT DELS PLANS

PICTORIALISME

ANÀLISI D'ANUNCIS