MOVIMENTS ARTÍSTICS

Avui, en la nova secció, mostraré els 5 moviments artístics que més m'han cridat l'atenció i explicaré les seves principals característiques per tal de que en tingueu una petita idea d''aquests moviments.

El primer moviment que mostraré és l'art Mesopotàmic. Aquest art es dedicava en pintar a gent important com ara bé Déus, éssers mitològics o també persones d'aquella època importants. Els homes són representats amb unes barbes molt llargues i en general totes les estàtues són de dimensions gegants per tal d'imposar la seva importància i poder. Per últim, intentant mostrar relleu.












El segon moviment és l'art Egipci. També està dedicat  a Déus i faraons que estàn a la alçada dels Déus. Predominen els colors groguencs i vius com ara el vermellós, pell fosca i el daurat. En algunes pintures es mostren jeroglífics i tota la pintura es troba de perfil.

       


El tercer moviment és  l'art Naïf. S'utilitzen colors molt vius i les pintures semblen pintades per un nen petit. 



El quart moviment que he triat és l'art Hiperrealisme. La seva característica és que el autor dibuixa i pinta tant tant bé que sembla que s'hagi fet amb una càmera.


             

I per últim, l'art Fauvisme. On es destaca les taques de colors, aquest art no vol mostrar els colors de la realitat i se'ls inventa.




He triat l'art Mesopotàmic ja que em va cridar simplement l'atenció pel relleu. L'art egipci perquè m'agradaven estèticament. L'art naïf ja que em fa molta gràcia com està fet i que sembla que ho ha fet un nen petit però segur que si ho intentes tu mateix no ho aconseguiries. L'art hiperrealisme ja que trobo que la persona que pinta aquelles obres d'art tenen moltíssima calitat i per últim he triat l'art fauvisme perquè és una manera d'expressar el que tu vulguis sense que sigui falta fixar-te en la realitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPRESSIVITAT DELS PLANS

PICTORIALISME

ANÀLISI D'ANUNCIS